پذیرش رسانه گرامافون در جامعه ایران
دکتر کیوان آقا محسنی در نشست پژوهشی مورخ 7 خرداد 95 با موضوع “پذیرش رسانه گرامافون در جامعه ایران: بلای جامعه، جهانی شدن، میراث فرهنگی” به موارد زیر اشاره کرد:
1.مقدمه ای بر تاریخچه رسانه موسیقی .
2. بررسی نحوه ی پذیرش رسانه ی گرامافون در جوامع غربی و مقایسه این نوع پذیرش در جامعه ی ایران
3. بسط و تشریح نوع پذیرش رسانه گرامافون در جامعه ی ایران تحت تقسیم بندی آن به سه دوره ی اجتماعی شامل 1. عدم وابستگی 2. مقاوت 3. تصاحب . این دوره ها به ترتیب به اواخر دوره قاجار، دوران پهلوی اول، بخشی از دوره ی پهلوی اول و پهلوی دوم اطلاق شد و به بررسی تاثیر این دوره ها بر موسیقی ایران تحت تئوری جهانی شدن پرداخته شد.
4. بررسی نقش و جایگاه ضبط های قدیمی در دوره ی حاضر با بررسی تضاد بین دو تقکرآرشیوی و تاریخ نگاری که طی این بررسی انتقاداتی به نگاه سلیقه ای و گزینشی درانتشار آثار تاریخی موسیقی ایران پرداخت و آن را تنها بخشی از تاریخ موسیقی و نه کل حقیقت آن دانست.
در این نشست همچنین قطعه ی دلبر طناز، متعلق به صفحه های دلبر در سال 1324 شمسی که از مهم ترین نمونه های بازتاب دهنده ی آغاز پروسه ی جهانی شدن در موسیقی ایران است با تنظیم هوشنگ فراهانی و اجرای فرزاد بوستان چی (کلارینت)، تهمیینه سلیمی (ویلن سل)، فرشاد حیدری (ویلن)، شکیبا خسروی (ویلن)، داوود جعفری (آکاردئون) و امیر حسین رحمتی (آواز) بازسازی شد.